Wij gebruiken cookies op onze website, bijvoorbeeld om anonieme statistieken bij te houden. Lees meer

Uw website ligt plat!

Als uw cruciale systeem uit de lucht is, kunnen wij direct ons Rapid Respons Team inzetten. We bekijken de problemen en repareren het euvel zo snel mogelijk met een snelle oplossing. Deze oplossing verschilt per cases. Van een back-up tot een stukje opnieuw programmeren. Nadat de angel eruit is, maken wij graag een gedegen plan om het verdere onderhoud voor u te verzorgen.
Neem contact op!

Uw webbouwer heeft niet geleverd wat u wilde

U dacht dat uw project gerealiseerd werd door uw webbouwer, zoals afgesproken. U heeft de applicatie nu nodig, maar deze is niet klaar of functioneert niet als overeengekomen. Wij komen u graag meteen helpen. Om te beginnen inventariseren wij de status van het gehele project. De code, de server, de status van elk onderdeel, maar ook de offerte die u ontving. Wij leveren een beknopt rapport op en herzien dan in overleg met u het project. Misschien zijn er alleen visuele aanpassingen of SEO-verbeteringen nodig, maar ook een complete herbouw van het project betekenen behoort tot de mogelijkheden. En dat alles razendsnel.
Neem contact op!

Uw project dreigt vast te lopen

Wij zoeken uit waar de schoen wringt. Wij starten met een inventarisatie en onderzoeken de code, de status van het project en nemen uit uw naam contact op met de webbouwer. Samen met alle partijen proberen we tot een oplossing te komen. Heeft u een project uitbesteed in het buitenland? Wij sturen ons Rapid Respons Team om op locatie orde op zake te stellen. Wanneer nodig nemen wij een stuk projectmanagement over en ronden het alsnog succesvol af. Eventueel met eigen programmeurs. Zo bent u direct geholpen en kunt u, mogelijk met enige vertraging, alsnog een succesvol opgeleverd project tegemoet zien.
Neem contact op!

Kunnen wij u uit de brand helpen?
Neem contact met ons op!

Bel +31 36 549 7777 E-mail:
Uw accountmanager Bastiaan Verhoeven