Wij gebruiken cookies op onze website, bijvoorbeeld om anonieme statistieken bij te houden. Lees meer

Oude software, opnieuw en op maat gemaakt voor uw bedrijf

Alle software raakt op een gegeven moment verouderd. Bijvoorbeeld, wanneer er geen updates of uitbreidingen meer worden uitgebracht. Of op het moment dat u nieuwe hardware of een nieuw besturingssysteem heeft aangeschaft waarop de software niet kan draaien.

Echter, uw medewerkers zijn met de software bekend. Uw cruciale processen zijn vertaald naar functionaliteiten. Er is jaren aan kennis en ervaring in het systeem geïnvesteerd. U weet wat u heeft, maar bent niet zeker wat u ervoor terug krijgt.

Wij bouwen uw bestaande software slim na, zodat het weer naadloos aansluit op uw manier van werken. We zorgen ervoor dat de oude en nieuwe software hetzelfde werken en de impact op uw organisatie minimaal blijft. De processen blijven hetzelfde, de kennis van medewerkers blijft behouden en er is geen risico op falende bedrijfsprocessen en teruglopende omzet. Vanuit deze nieuwe situatie kunt u veranderingen doorvoeren en starten met innoveren.

Wat we doen

We bouwen uw software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Met als pre’s: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.

We verbeteren de software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een tool welke niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden van dien.

We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via smartphone, tablet, laptop en desktop.

Wat kunnen we nabouwen?

Wanneer we een systeem nabouwen, gaat het vaak om cruciale systemen met veel impact op een organisatie. Dit zijn systemen als: ERP, processystemen als planning, calculatie etc, CRM, SAP, Navision, Microsoft Dynamics.

We kunnen (bijna) alles nabouwen. Vaak krijgen we te maken met verouderde software die gebouwd is in een van de volgende systemen of programmeertalen: Visual Basic, Delphi, Flash (Actionscript), Oracle, Cobol, Clipper, Microsoft Access, VB-script (Excel marcro’s), C, Pascal, Swift, Ruby, Perl.

Software laten nabouwen?
Wij vertellen u graag alle ins en outs.

Bel +31 36 549 7777 E-mail:
Uw accountmanager Bastiaan Verhoeven