Wij gebruiken cookies op onze website, bijvoorbeeld om anonieme statistieken bij te houden. Lees meer

Ons verhaal

We zijn makers van huis uit. Met ruim 21 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten voor voornamelijk web. We zijn altijd op zoek naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Voor onszelf én voor onze klanten. Een solide partner wanneer het gaat hoogwaardige technische oplossingen. De fabriek op de achtergrond. Hoewel we als dat gevraagd wordt, met evenveel plezier werken aan usability en design.

We zijn sterk in het doorgronden van bedrijfsprocessen en het vertalen van business naar techniek. Met onze tools willen we processen digitaliseren en vereenvoudigen. Zodat onze klanten, efficiënter en slimmer kunnen werken. We spreken zowel programmeertaal als mensentaal.

Hoewel we landelijk werken en inmiddels ook aardig wat klanten buiten onze landsgrenzen hebben, is onze thuisbasis ons kantoor aan de Randstad Almere. De meeste van onze medewerkers werken echter vanuit India. Ver weg, maar toch met korte communicatielijnen met ons kantoor in Almere. Ook onze ontwikkelaars daar, zijn allen hooggeschoold, efficiënt en flexibel en hebben een passie voor hun werk. Samen staan we te popelen om de uitdaging met u aan te gaan.

Standaard loopt alle contact over uw project via onze Nederlandse collega’s. Zo bieden we u de voordelen van Indiase programmeurs en een Nederlandse aanspreekpartner als verantwoordelijke voor uw project. Het team van IJsSoft staat voor u klaar!

Daarom IJsSoft

  • Applicaties die uw bedrijfsproces verbeteren.
  • No nonsens mentaliteit.
  • Ervaren Nederlandse medewerkers.
  • Hooggekwalificeerde en deskundige ontwikkelteams in India.
  • Snelle en effectieve (Agile) werkwijze.
  • Aandacht voor gebruiksgemak (UX/UI) en SEO.
  • Privacy en security gegarandeerd.
  • Hosting in eigen beheer.
  • Ons Rapid Respons Team is 24x7 beschikbaar voor spoedgevallen.
Neem contact op!

Ons team

Bastiaan Verhoeven

CEO + Accountmanagement

Parth Panchal

Developer

Chirag Patel

Developer

Nirali Parmer

Developer

Ghanshyam Jadeja

Developer
Pas jij bij dit team?

Kom erbij

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe experts ter aanvulling van ons team. Ben jij onwijs goed in PHP, React Native, React.js of een andere programmeertaal? Leuk! We kunnen niks beloven, maar stuur ons jouw CV.

Mail ons jouw CV

Onze klanten

Wij ontwikkelen (maatwerk)software voor klanten uit de branches: MKB, Retail, Gezondheidszorg, (Semi-)Overheid, Productie, Logistiek en Zakelijke dienstverlening.

Verder praten? Neem contact met ons op!

Bel ons op +31 36 549 7777 of e-mail ons op .