Wij gebruiken cookies op onze website, bijvoorbeeld om anonieme statistieken bij te houden. Lees meer

We zorgen ervoor dat uw programmatuur met elkaar communiceert.

Gebruikt u verschillende softwareprogramma's? Typt u data uit het ene systeem nog over in het andere systeem? Laat ons dan met u meekijken of we een koppeling kunnen realiseren om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

API staat voor Application Programming Interface. Een API zorgt er simpelweg voor dat een systeem zijn data aan een ander systeem beschikbaar stelt.

Bel ons om met verbinden te beginnen!

Waarom een API koppeling?

Meer inzicht in bijvoorbeeld je prestaties of KPI's, door via een API systemen aan elkaar te koppelen en de data samen te voegen tot één dashboard.

Een API koppeling levert tijdwinst op. Handmatige processen worden automatisch.

Handmatig overzetten van gegevens is verleden tijd. Typefouten worden voorkomen.

U raakt bestaande informatie niet kwijt.

Gegevens worden realtime verwerkt en zijn altijd actueel.

U kunt ook in toekomst andere applicaties en functionaliteiten integreren.

U behaalt meer rendement uit samenwerkende applicaties.

Wat zijn veelgevraagde API koppelingen?

Wat zijn veelgevraagde API koppelingen?

IJsSoft heeft veel ervaring met het koppelen van bestaande softwarepakketten zoals ERP, CRM, HRM, facturatie, boekhoudprogramma’s, tijdregistratietools en plansoftware. We koppelen software voor het automatiseren van financiële en administratieve processen. Binnen de logistiek en in productieprocessen werken wij vaak met Electronic data interchange (EDI) berichten. Ook voor het uitwisselen van gegevens met externe verkoopkanalen als affiliates, resellers, koppelingen met mobiele apparaten en ketenintegratie met leveranciers (o.a. track&trace en voorraadinformatie) kan een API softwarekoppeling als linking pin fungeren.

Bij het maken van een API koppeling beginnen we altijd met een inventarisatie van uw huidige softwarepakketten. We brengen de samenhang tussen de huidige processen en software in kaart. Welke data moet er moeten worden uitgewisseld? Hoe wordt de data nu geëxporteerd, waar kan het proces makkelijker gemaakt worden, is er een API (Application Programming Interface) beschikbaar? Ook bekijken we of de software aansluit op de wensen van uw business, er nieuwe functionaliteiten wenselijk zijn en hoe de ideale koppeling er uit ziet. Vervolgens ontwikkelen we de koppeling volgens de OTAP methode.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel +31 36 549 7777 E-mail:
Uw accountmanager Bastiaan Verhoeven