Wij gebruiken cookies op onze website, bijvoorbeeld om anonieme statistieken bij te houden. Lees meer
Nieuwe maatwerk webapplicaties

We leveren online oplossingen op maat en bouwen applicaties voor optimale processen.

Een gestroomlijnd ontwikkeltraject en robuuste code zijn cruciaal voor het slagen van uw project. Code die meegroeit met snelle innovaties, veilig en betrouwbaar is en jarenlang meegaat. Wij ontwikkelen done-for-you technische oplossingen die uw werk efficiënter, sneller en slimmer maken.

Heeft u een idee voor een nieuw product of nieuwe dienst? Wilt u tijd en geld besparen door processen te optimaliseren? Wilt u groeien of groei juist bijbenen? De kwaliteit verhogen van een intern proces? Of een hoger rendement behalen door betere gebruikerservaring en vormgeving? Ziet u een gat in de markt om u van de concurrent te onderscheiden? Onze deskundige specialisten hebben uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van online maatwerk oplossingen.

Het idee

Het idee

Een oplossing op maat heeft als voordeel dat deze precies pas is met uw bedrijfsprocessen. Zonder de beperkingen van standaard pakketten. In de regel is maatwerk gebruiksvriendelijker omdat deze samen met de klant is ontwikkeld en perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie. De webapplicatie bevat alle functionaliteiten die u nodig heeft. Daarbij is deze altijd aan te passen zodat u up-to-date blijft. Bovendien betaalt u geen jaarlijkse licentiekosten.
Direct jouw idee uitwerken? Bel ons!

Onze aanpak

Processen en customer journey

Wij zijn sterk in het doorgronden van bedrijfsprocessen. Elk ontwikkeltraject zullen we dan ook starten met het in kaart brengen van werkprocessen of de gewenste customer journey. We kijken met een frisse blik naar uw organisatie, project en huidige software. Wij verrassen wij u graag met denkrichtingen en oplossingen waar u zelf wellicht nog niet aan gedacht heeft. Het resultaat is een onafhankelijke analyse en een goed onderbouwd plan van aanpak.

Ontwerpen en architectuur

De volgende stap is het plan van aanpak omzetten naar de architectuur voor de technische oplossing. We vormen een integraal Scrumteam met alle benodigde disciplines die nodig zijn voor de ontwikkeling. Het team zal in wisselende samenstelling bestaan uit programmeurs, testers, UX-designers en andere specialisten. Er is veelvuldig interactie met de opdrachtgever. Tijdens het proces houden we contact om er voor te zorgen dat de webapplicatie aan de wensen blijft voldoen.

Bouw en oplevering

Wij delen het geheel op in fases (sprints). Het ontwikkelteam gaat hiermee aan de slag. We verzorgen tussentijdse opleveringen en testen samen met de klant het geheel doorlopend. Indien u hiervoor kiest organiseren we een passende hosting-omgeving.

Nazorg en documentatie

Na de oplevering verzorgen wij de technische documentatie. Wanneer nodig begeleiden de uitleg in de organisatie. Dat doen we niet in codetaal, maar in mensentaal. Uiteraard verzorgen wij graag het volledige onderhoud aan de online oplossing en eventuele doorontwikkeling in de toekomst. Zo ondersteunen we u en houden we de webapplicatie in topconditie.

Het resultaat

De webbased oplossing op maat sluit perfect aan op de behoeften van uw organisatie. De software functioneert zoals gewenst en kenmerkt zich door betrouwbaarheid, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Vragen over maatwerk applicaties?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van software ontwikkeling op maat?

Tijd voor een kop koffie!

Laat ons jouw idee bouwen. Bel of mail ons nu!

Bel +31 36 549 7777 E-mail:
Uw accountmanager Bastiaan Verhoeven