Wij gebruiken cookies op onze website, bijvoorbeeld om anonieme statistieken bij te houden. Lees meer
Bestaande webapplicaties onderhouden en verbeteren

Bestaande webapplicaties onderhouden en verbeteren

Heb je een bestaand systeem en wil je deze laten onderhouden of laten doorontwikkelen? Dat is zeker mogelijk voor zowel moderne webapplicaties als legacy software.

In de gevallen dat wij de webapplicatie niet zelf gebouwd hebben, verrichten wij een technisch onderzoek om de architectuur, werking en ontwikkelmethodiek van het systeem te doorgronden. Daarbij geldt; hoe meer input wij ontvangen, hoe beter. Aan de hand van uw plannen en wensen brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn en maken we graag een plan van aanpak.

Bel ons voor een goed onderhoud!

Legacy systemen

Een legacy systeem is een informatiesysteem, computersysteem of applicatie dat gebaseerd is op een inmiddels achterhaalde technologie. Legacy systemen vervullen vaak een essentiële rol binnen een bedrijf omdat omliggende systemen, die vaak pas later zijn gebouwd, informatie gebruiken uit het legacy systeem. Zonder de aanwezigheid van dit legacy systeem functioneren deze applicaties simpelweg niet.

Onderhoud

In het geval van verouderde software komen wij in beeld als er direct correctief onderhoud of aanvullingen in het systeem nodig zijn. De taak van onze ontwikkelaars is dan om het systeem draaiende te houden. We zijn goed in oude PHP code maar ook de programmeertalen Javascript, C# en VB Script hebben we nog onder de knie.

Renovatie

Uiteindelijk is echter het meestal aan te raden om de legacy software uit te faseren. Immers legacy software draait vaak op verouderde niet ondersteunde hardware of de oude software draait niet meer op moderne servers. Voor het onderhoud is kennis nodig die achterhaald is en daardoor schaarser is en dus duurder wordt. Hoe verder in de tijd, hoe groter de risico’s en hoe duurder de legacy software wordt.

Renovatie van legacy software kan door stapsgewijs het hele systeem opnieuw te bouwen, het fundament te herzien of door de software naar de cloud te brengen. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Moderne software

Webapplicaties van IJsSoft

Graag onderhouden we en monitoren we de applicaties die we zelf gebouwd hebben. Zodat het systeem in topconditie blijft en alle wijzigingen die er in jouw bedrijfsvoering zijn ook keurig in het systeem terecht komen. Graag maken we met u hierover op maat afspraken.

Webapplicaties van derden

Is uw huidige ontwikkelpartij uit beeld en wilt u een bestaand systeem doorontwikkelen? Geen probleem! Door in de code te duiken kunnen wij snel onderzoeken hoe wij u kunnen helpen.
We geven een eerlijk advies over de code en wat onze verwachtingen zijn over de levensduur. Hierna maken wij een compleet onderhoudsplan om in de toekomst het onderhoud te gaan verzorgen.

Direct uw systeem laten onderhouden?
Wij vertellen u graag meer.

Bel +31 36 549 7777 E-mail:
Uw accountmanager Bastiaan Verhoeven